DE INSCHRIJVING IS GEOPEND!!!

Voor mensen die van ver komen is het ook deze keer weer mogelijk om in het RAMADA-hotel te overnachten. Dit hotel ligt vóór Sportcentrum de Wildenhorst en is goed toegankelijk voor minder validen.

 

De prijzen die het hotel voor deelnemers aan ons toernooi rekent bedragen: € 135,- per kamer per nacht voor een tweepersoonskamer € 120,- per kamer per nacht voor een eenpersoonskamer. Deze prijzen zijn inclusief ontbijt, btw en toeristenbelasting.

Dankzij onze sponsoren kunnen wij deelnemers die van ver komen dit jaar een bijdrage geven van € 22,50 per persoon per nacht voor een geboekte kamer in het RAMADA hotel. Deze bijdrage kun je tijdens het toernooi bij de wedstrijdtafel ontvangen na overlegging van de factuur van het hotel.

 

We proberen de kosten van de overnachtingen zo betaalbaar mogelijk te houden. Helaas zijn de hotelprijzen in onze regio hoger dan in andere regio’s, zeker in het voorjaar. Onderhandelingen met een aantal andere hotels hebben geen lagere prijs opgeleverd dan de prijs die het RAMADA-hotel ons rekent.

Wel zien wij op websites als booking.com regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen voorbij komen. Dit zijn vaak last-minute aanbiedingen. Dus dat zou je in de gaten kunnen houden.

 

Wil je komen overnachten?

 

Neem dan contact met ons op via de mail: rolstoeltennisbadhoevedorp@gmail.com. Dan geven wij je een boekingslink voor bovenvermelde prijzen. Boeken kan tot en met 20 maart 2020. 

 

    Wij bedanken de onderstaande sponsoren voor                       hun bijdrage waardoor het ook in 2020 voor ons                     mogelijk is het ranglijsttoernooi te organiseren: