We zijn heel blij dat de Dirk Kuyt Foundation een sponsoring beschikbaar heeft gesteld ons toernooi op 20 september!

             WE GAAN WEER TENNISSEN!! 

     

         Stichting Rolstoeltennis Badhoevedorp

      organiseert op zondag 20 september 2020

                     van 11.00 - 17.00

            op het  Arnolduspark in Hoofddorp

                een mix roller dubbeltoernooi

 

De wedstrijden worden in principe buiten op gravel gespeeld, bij slecht weer is er de mogelijkheid om binnen te spelen. Maar we duimen voor droog weerJ Zowel binnen als buiten is het tennispark coronaproof en houden we ons aan de 1,5 meter afstandsregel.

Wij verzorgen de lunch waarbij in twee groepen wordt gegeten, zodat het niet te vol wordt op het terras. We horen het dan ook graag als je dieetwensen hebt voor de lunch.

 

Je kunt je individueel inschrijven. We willen benadrukken dat het niet uitmaakt of je gevorderd bent of net bent begonnen met rolstoeltennis. Iedereen is welkom om mee te doen!

Vermeldt  wel wat je speelsterkte is, dan maken wij een leuke indeling waarbij we ernaar streven alle deelnemers 3 dubbelpartijen te laten spelen.

 

Wil je meedoen?

Stuur dan een mail naar rolstoeltennisbadhoevedorp@gmail.com met vermelding van je voor- en achternaam, speelsterkte, geboortedatum en telefoonnummer.

De inschrijfkosten zijn €10,- en kun je op de dag zelf bij de wedstrijdtafel met gepast geld betalen.

De inschrijving sluit op 13 september 2020.

                                          

Er is maar beperkt plek dus wacht niet te lang met inschrijven want VOL = VOL

 

 

We hopen je te zien op 20 september!

Helaas hebben wij moeten besluiten om de 20e Wildenhorst Indoor Rolstoeltennis Kampioenschappen niet door te laten gaan op 25-26-27 september 2020.
Het blijkt voor ons niet mogelijk om op dit moment een toernooi te organiseren waarbij wij ons houden aan de 1,5 meter maatregelen zoals die door de overheid worden voorgeschreven.

 

Maar er is ook goed nieuws! De 20e Wildenhorst Indoor Rolstoeltennis Kampioenschappen worden doorgeschoven naar 9-10-11 april 2021.
We gaan ervan uit dat er dan weer meer mogelijk is en hopen jullie allemaal in goede gezondheid in april 2021 te zien in de Wildenhorst!

 

 

                         Wil je kennismaken met ROLSTOELTENNIS?

 

Stichting Rolstoeltennis Badhoevedorp nodigt de beginnende en de meer ervaren rolstoeltennissers en tennissers uit om mee te doen aan ons jaarlijks

 

          Bitterballentoernooi op zaterdag 2 november a.s.

 

                   van 19.00 uur tot ± 23.00 uur

 

    in Sportcentrum de Wildenhorst te Badhoevedorp

 

We proberen iedereen 3 wedstrijden van ± 40 minuten te laten spelen, waarbij  een valide tennisser samen met een rolstoeltennisser gaat dubbelen tegen een andere loper/rollercombinatie.

 

Het belangrijkste van deze avond is niet de winst van de partij, maar een leuk potje tennis spelen waarbij elke speler aan bod komt.

 

Vrienden, familie en andere geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden.

 

Geef duidelijk aan met wie je wilt tennissen en welke speelsterkte je hebt, zodat wij een leuke indeling kunnen maken.

Heb je geen dubbelpartner laat dat dan aan ons weten.

Als je minder partijen wil spelen dan horen we dat graag van je zodat we daar rekening mee kunnen houden bij het indelen.

 

Je kunt je opgeven tot uiterlijk zaterdag 26 oktober!

 

Voor verdere informatie en inschrijving kun je terecht bij Andrea Bakker en Petra Storm via het contactformulier elders op de website

 

Bij deelname graag om   18.30 uur aanwezig zijn in sportcentrum De Wildenhorst, Sloterweg 301 Badhoevedorp.

 

Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden en na afloop kan onder het genot van een gratis drankje en de beroemde bitterballen nog even gezellig nagepraat worden.

 

 

Op 5, 6 en 7 april 2019 organiseert Stichting Rolstoeltennis Badhoevedorp de

 

19e Wildenhorst Indoor Rolstoeltennis Kampioenschappen

 

De uitnodiging voor de inschrijving wordt per e-mail door Sportcentrum de Wildenhorst verzorgd. Medio februari 2019 vindt u alle informatie betreffende het toernooi op deze website

 

                   

 

                         VERSLAG STRATENGOLFTOERNOOI

Op zondag 24 september 2017 werd weer het jaarlijkse stratengolftoernooi georganiseerd door Van Badhoevedorp Voor Badhoevedorp. Een aantal leden van de SRB waren aanwezig om te assisteren bij dit evenement. Het stratengolftoernooi werd gespeeld door 18 teams van 4 spelers. Uiteraard werd door elk team gespeeld om de cup met de grote oren, maar het belangrijkste van de dag waren speelplezier en de gezelligheid. Door heel Badhoevedorp waren 18 holes uitgezet waar de teams hun golfkunsten mochten vertonen. Niet altijd makkelijk met alle bomen en struiken op het parcours.

 

Melinda, Xandra, Astrid, Susan, Corrie en Sandra bemanden deze dag hole 7. Een speciale hole, want dit was een leary hole. Het ging erom wie met de tweede slag het dichtst bij de hole had geslagen. Wie dat per team was hebben de spelers zelf bepaald.

 

De teams waren heel enthousiast toen ze zagen dat hole 7 werd bemand door de rolstoeltennissers. We kregen leuke reacties en mooie verhalen werden over en weer verteld. Wij vonden het een zeer geslaagde dag waarin we de SRB onder de aandacht hebben gebracht bij de andere sporters.

 

Nadat alle teams klaar werd er op Tennisvereniging Badhoevedorp een borrel gegeven, werden de prijzen uitgereikt en kon iedereen blijven eten.

 

Iedereen kon terugkijken op een leuke zonnige geslaagde stratengolfdag.

 

         Samen tennissen, vergaderen en lekker eten

Op zaterdag 24 juni 2017 hebben een aantal rolstoeltennissers van Stichting Rolstoeltennis Badhoevedorp een vriendschappelijk toernooi gespeeld. De opkomst was groot en door het prachtige weer zat de goede sfeer er snel in. Er werden 4 dubbelpartijen van 35 minuten gespeeld. Ieder partijtje werd er opnieuw gemixed en had iedereen een andere dubbelpartner. Er werd goed gespeeld en iedereen had het naar zijn zin. Het was een zeer gezellige en geslaagde middag.

Aansluitend werd er onder het genot van een hapje vergaderd over de stichting en haar toekomst. Bij het diner waren meer mensen aanwezig dan bij het spelen, dus nog meer gezelligheid!

Tijdens de vergadering zijn er verschillende dingen besproken en werden er van verschillende kanten (nieuwe) ideeën ingebracht en hulp aangeboden. Na het serieuze deel werd er vooral gezellige bijgekletst.

 

Al met al was het een geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar!


 

Rollerteam gaat de uitdaging aan!

 

De voorjaarscompetitie is 6 april jl. weer van start gegaan en we zijn trots op een aantal van onze deelnemers die namens HealthCity Arnolduspark met een rollerteam meedoen op de donderdagavondcompetitie. Een hele uitdaging want alle andere teams bestaan uit valide spelers.

 

 

Het rollerteam bestaat uit (vlnr)  Astrid van der Schild, Rosanne Vergoossen, Sandra van der Werf, Xandra Doove, Susan Jonker en Sanne Herni. In wisselende samenstelling spelen er elke week vier speelsters in de competitie.

 

 

Hieronder hun verslag:

 

De eerste competitiedag was op 13 april in Velserbroek. Wil en Xandra hebben de eerste set met 6-0 verloren en besloten daarna in overleg met de tegenstanders om te gaan mixen. Een loper en een roller samen om zo een leuke wedstrijd te spelen.

 

Rosanne en Suus speelden een leuke wedstrijd en deden hun uiterste best om te blijven rollen op deze moeilijk bespeelbare baan. Met 6-1 in beide sets ging de wedstrijd naar de tegenstanders, maar wij waren een hele ervaring rijker.

Afgelopen donderdag 4 mei werden de uitwedstrijden gespeeld in Oudorp op een voor ons nieuwe ondergrond namelijk smash court. Sanne en Astrid begonnen op het centre court en wonnen direct de eerste servicegame. Een mooi begin van de avond! Mooie ralleys en spannende games werden er gespeeld, maar helaas ging de set toch naar de dames van Oudorp. De tweede set waren Astrid en Sanne nog beter in vorm en pakten een voorsprong van 3-2. Jammer genoeg ging uiteindelijk de overwinning toch naar de tegenstanders.

 

Rosanne en Sandra speelden tegelijkertijd hun wedstrijd. Het begin van de set was verrassend, de eerste 4 games werden gebroken waardoor de tussenstand op 2-2 kwam. Ondanks de inzet en de lange games ging de overwinning van de eerste set naar Oudorp. Rosanne en Sandra roken kansen voor de winst in de tweede set. De tactiek werd aangepast en de punten werden daardoor makkelijker gescoord. Het werd 6-6 waardoor een tie-break gespeeld moest worden. Die werd met 7-3 gewonnen door de thuisploeg, waardoor zij de overwinning ook binnen haalden. De laatste set werd onder luide aanmoediging van Sanne, Astrid, Suus en de tegenpartij gespeeld. Een bijzondere ervaring en zeker een mooi teken van de sportiviteit van deze wedstrijd.

Met nog 3 wedstrijden te spelen wedstrijden is de uitdaging zeker geslaagd. Het is als rollerteam moeilijk om tegen valide spelers te tennissen omdat zij een iets ander spelletje spelen dan wij gewend zijn. Een lange speler opgesteld bij het net is echt wel even wennen, maar gelukkig is het ook voor de tegenstander vreemd om tegen een rollerteam uit te komen. Vooral het 2 keer stuiteren en moeten wachten tot wij weer klaar staan voor de service is iets dat zij niet gewend zijn. Maar tot nu toe zijn de tegenstanders erg positief en werden wij overal leuk ontvangen. Wat ons betreft spelen wij volgend jaar gewoon weer mee in de competitie!

 

 

 

OP onderstaande data spelen wij nog op de donderdagavond om 19.00 uur:

 

11/5 In Oostzaan tegen TC ’t Twisk

 

18/5 thuis tegen TC Schoorl

 

01/6 thuis tegen AMVJ

 

 

 

Wij zouden het leuk vinden als jullie komen supporteren voor het extra steuntje in de rug. Dus ben je in de buurt, kom gezellig even langs! Enne…..vergeet niet te stemmen op onze super teamfoto via deze link: https://tennisteamfoto.nl/gallery/view/747

 

 

 

Sportieve groet,

 

Sanne, Rosanne, Xandra, Astrid, Susan en Sandra

                      BITTERBALLENTOERNOOI 2016

Op zaterdag 5 november was het weer tijd voor het jaarlijkse integratietoernooi in Sportcentrum de Wildenhorst te Badhoevedorp.

 

Met een recordaantal deelnemers van 32 rollers en 32 lopers

was dit gezelligheidstoernooi weer een groot succes.

Er werd van 20.00 tot 23.30 flink gestreden op de tennisbanen.

 

De samenstelling van de duo's was erg gevarieerd. We zagen ouders met hun kind, partners en vrienden die samenspeelden, maar soms ook onbekenden die aan elkaar gekoppeld waren.

Het niveau van de spelers was erg verschillend, van mensen die voor de eerste keer een racket in hun handen kregen tot ervaren tennissers uit de second- en main draw.

Hoe de samenstelling en het niveau ook waren, de wedstrijden waren vaak spannend en altijd leuk om naar te kijken.

Er is geprobeerd om elk duo 3 keer een pot van 45 minuten

tegen een ander roller-loper-duo te laten spelen.

Gelukkig was de winst slechts bijzaak want aan het einde van de avond stond er voor iedereen traditiegetrouw een bitterballetje klaar.

Dit toernooi werd wederom mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren, hier zijn wij erg dankbaar voor.

 

De deelnemers en organisatie hebben genoten en kijken uit naar de volgende editie.

 

     VRIJSPELEN OP EEN ZONNIGE MIDDAG IN AUGUSTUS

In de zomer wordt er op dinsdagochtend, donderdagmiddag en zaterdagmorgen door de rollers getennist op het Arnolduspark in Hoofddorp. Er is een vaste kern van spelers, de samenstelling kan elke keer anders zijn. Zo komen op deze donderdagmorgen Gino, Astrid, Susanne en Coen gezellig mee tennissen met Francien, Ferry, Henny, Wil, Rob en Theo.

 

In het begin zijn er vier spelers. De team indeling is daarom niet moeilijk: de heren gaan spelen tegen de dames!

Er wordt hard gestreden onder het toeziend oog van een viertal schapen in de bosjes en Cilia, onze trouwe supporter!

De dames Wil en Francien doen goed hun best, maar kunnen niet op tegen de jarenlange ervaring van Henny en de energie van de nog jonge Gino. De eerste set gaat naar de heren!

 


 

Hierna wisselt de samenstelling. Henny gaat enkelen en Rob en Gino zullen het gaan opnemen tegen Wil en Francien.

 

De dames worden steeds beter. Zeer bekeken balletjes net over het net of richting de schapen, waar je niet te dicht bij moet komen in dit warme weer, leveren ze een behoorlijk aantal punten op. Daarnaast maken de dames goed gebruik van de zon. Zij hebben daar geen last van met hun flitsende zonnebrillen!

De tweede set gaat dus naar de dames!

 

Het staat 1-1 in sets. In de derde set wordt er een mix gespeeld. Wil en Rob spelen tegen Francien en Gino. het is een hele spannende wedstrijd, want alle vier de spelers geven niets weg. Maar de laatste game en dus de set wordt gewonnen door Wil en Rob.

Van al dat tennissen wordt je moe en dorstig, dus we sluiten af met een drankje op het heerlijke terras. En natuurlijk moet er even geposeerd worden voor de groepsfoto.

 

                         DEMO IN NOORDWIJK

Op 25 augustus hebben een aantal van onze rollers een demonstratie rolstoeltennis gegeven in Noordwijk bij TV Gevers. Het was een groot succes! Henny Boschman gaf uitleg over het rolstoeltennis, terwijl Ad, Jessica, Jip en Rob aan het rolstoeltennissen waren.

Tijdens het toernooi werd er geld ingezameld voor de Dirk Kuyt Foundation. Een organisatie die evenementen in de gehandicaptensport steunt en organiseert.

Uiteindelijk is er €1850,- opgehaald voor de DKF!

 


             ONS TOERNOOI IN DE KRANT

DE INSCHRIJVING VOOR HET TOERNOOI IS GESLOTEN

 

Het is bijna zover. Op 15 april beginnen de 16e Wildenhorst Indoor Rolstoeltennis Kampioenschappen. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen, zodat we er weer een fantastisch toernooi van kunnen maken. De inschrijving is inmiddels gesloten.

 

Heb je vragen over het toernooi of de overnachtingsmogelijkheden dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier elders op deze website

 

 

Beste sporters en sponsoren,                                        

 

 

De inschrijving voor het Ranglijsttoernooi zal per e-mail door Sportcentrum De Wildenhorst worden verzorgd.

 

 

Eind februari 2015 staat alle informatie betreffende de deelname aan het toernooi op onze website www.rolstoeltennisbadhoevedorp.nl.

Dan laten wij ook weten met welke hotels wij afspraken hebben gemaakt voor de eventuele overnachtingen tijdens het toernooi. 

    In Memoriam Mariëtte Heijne

Ruim drie weken geleden kregen we het bericht van Mariëtte dat ze ongeneeslijk ziek was. Ze voelde zich ziek, maar had toen nog niet het gevoel dat ze al snel afscheid van het leven moest nemen.

Wij waren geschokt en hadden de hoop dat haar nog wat tijd gegeven was om samen met haar vriend André en haar familie door te brengen.

Helaas was dat niet zo, op 27 november is ons tennismaatje Mariëtte op 44-jarige leeftijd overleden. Veel te jong en veel te snel. Het is onvoorstelbaar en voor ons moeilijk te bevatten dat we Mariëtte nooit meer op de tennisbaan zullen zien.

 

In 2002 is Mariëtte bij Stichting Rolstoeltennis Badhoevedorp komen tennissen. Ze kreeg les van Aad op zaterdagmorgen en tussen die twee klikte het goed. Mariëtte had veel plezier in het tennis en het klikte zo goed met Aad dat ze ging assisteren bij de tennislessen toen er een aantal jeugdspelers bij kwamen op de zaterdag.

Uiteindelijk ging Mariëtte op de dinsdagmiddag tennissen. Het was wennen voor haar, maar toch ging ze er fanatiek tegenaan en ze had daar haar eigen plekje verworven in de groep. Lekker tennissen, soms een beetje mopperen als het tennissen niet ging zoals ze wilde. Af en toe een grapje tussendoor en na de les nog even nakletsen met een kopje koffie erbij. Dat was Mariëtte.

Dit winterseizoen speelde ze niet mee, omdat ze te ziek was, maar we hadden tot voor kort goede hoop dat ze ergens in het nieuwe jaar weer bij ons zou aansluiten. Dat mocht niet zo zijn.

 

In 2003 speelde ze voor het eerst mee op ons toernooi in Badhoevedorp en vanaf dat moment was ze daar bijna elk jaar aanwezig. Ook in april 2015 heeft ze nog met veel plezier meegedaan.

Mariëtte was behulpzaam en we konden altijd een beroep op haar doen. Ze heeft bij diverse rolstoeltennisclinics meegeholpen. Daarnaast heeft  Mariëtte een aantal jaren in de toernooicommissie gezeten, waarbij ze zich inzette om samen met anderen ons toernooi in april elk jaar weer mogelijk te maken.

 

Lieve Mariëtte, vergeten doen we je zeker niet en we gaan je missen!

Mede namens het bestuur en alle rolstoeltennissers wensen wij André, familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.


Op zaterdagavond 7 november is in Sportcentrum de Wildenhorst in Badhoevedorp weer het jaarlijks terugkerende bitterballentoernooi gespeeld.

Het was ontzettend leuk om te zien hoe op 8 banen rollers en lopers, jong en oud, gevorderden en beginners met veel plezier met elkaar aan het tennissen waren.

Er werd gespeeld om de eer, of misschien wel om de bitterballen aan het einde van de avond.

Toen alle wedstrijden waren gespeeld was er nog een kleine loterij waar een lekkere fles wijn of een grote zak drop gewonnen kon worden.

Nadat alle wedstijden waren gespeeld kwamen de beroemde bitterballen op tafel en na een avond lekker getennist te hebben, en  onder het genot van een hapje en een drankje bijgepraat te hebben keerde iedereen rond middernacht tevreden huiswaarts

       In memoriam Peter Beuse

Peter is op donderdag 9 juli op 60-jarige leeftijd overleden.

Peter is lange tijd actief met rolstoeltennis bezig geweest en zo’n 20 jaar geleden was hij onder andere redacteur van het rolstoeltenniskrantje ‘Second Bounce’ . Vanaf oktober 1997 werd er rolstoeltennis georganiseerd in Badhoevedorp en Peter heeft daar vanaf de eerste dag aan meegedaan.

 

Wij kennen Peter op en buiten de baan als een rustige man, die kwam voor het tennissen, maar zeker ook voor de gezelligheid daarna. Een les was voor hem niet compleet zonder daarna nog even gezellig een kopje koffie en een broodje kroket.

 

Peter hoorde een aantal maanden geleden dat hij ongeneeslijk ziek was. Hij was heel erg open over zijn ziek zijn, wat het in de laatste periode van zijn leven voor anderen makkelijker maakte om het gesprek met hem aan te gaan. En zo waren we aangenaam verrast dat hij toch nog langs kwam op het open toernooi in april. Rustig zat hij aan een tafeltje en heeft hij nog met diverse mensen gesproken. Voelbaar was dat hij daar ook kwam om afscheid van het rolstoeltennis te nemen.

 

Hij wilde geen lijdensweg, maar zei hij:  Als er nog behandelingen zijn waardoor ik me nog een tijdje redelijk voel dan ga ik daar wel voor. Onlangs bleek dat de behandelingen geen effect hadden en Peter was zich bewust van het feit dat het vanaf dat moment snel afgelopen zou kunnen zijn.

 

Peter wordt op donderdag 16 juli gecremeerd in crematorium Westerveld in Driehuis. Naderhand is gelegenheid tot condoleren.

 

Mede namens het bestuur en alle rolstoeltennissers wensen wij familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

 


Ook de pers had dit jaar weer belangstelling voor ons toernooi.


22 OKTOBER 2014

Op 8 november organiseren wij weer het jaarlijks terugkerende integratietoernooi. Tijdens deze avond spelen 'rollers' en 'lopers' samen 3 dubbelpartijen van 40 minuten.

 

Vind je het leuk om te tennissen en wil je meedoen? 

Dat kan! Je kunt je tot 1 november opgeven, voor meer informatie kun je het beste kijken onder het kopje Integratietoernooi 2014.

 

Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren die wij hierbij hartelijk bedanken voor hun steun.24 SEPTEMBER 2014

In april 2014 hebben we de 14e Wildenhorst Indoor Rolstoeltennis Kampioenschappen georganiseerd. Het toernooi is een groot succes geweest mede door de ondersteuning die we van de Lions Badhoevedorp hebben gekregen.

Dit jaar hebben de Lions Badhoevedorp het rolstoeltennistoernooi in de Wildenhorst dat georganiseerd wordt door Stichting Rolstoeltennis Badhoevedorp uitgekozen als het grote goede doel waarvoor zij geld wilden inzamelen.

Op 12 april 2014 hebbben zij een groot feest georganiseerd in het oude Sony-gebouw. Dit feest was een groot succes en er is veel geld opgehaald.

Een deel daarvan was bestemd voor ons toernooi.

Daardoor was er bij aankomst voor elke deelnemer een goed gevulde goodybag en hebben wij op de zaterdag aan alle deelnemers een lunch en diner kunnen aanbieden.

Daarnaast waren er nog meer extraatjes die wij niet hadden kunnen doen zonder deze fantastische donatie..

Langs deze weg willen wij de Lions Badhoevedorp daar nogmaals hartelijk voor bedanken.

9 SEPTEMBER 2014

Van 29 t/m 31 augustus werd er door drie van onze jeugdspelers meegedaan aan het rolstoeltennistoernooi in Barneveld.

Ruben heeft in de Second Draw de enkel- en de dubbelfinale gewonnen. 

In de B categorie deed Melinda mee in het enkelspel en ook zij heeft daar de in de finale gewonnen.

Melinda en Sanne hebben samen gedubbeld in de B categorie, maar daar hebben zij deze keer helaas geen prijs in de wacht gesleept. 

We vinden het leuk om te zien dat onze jeugdspelers  aan steeds meer toernooien gaan meedoen.

8 JULI 2014

Van 9 t/m 13 juli wordt in Oosterhout voor het eerst het Warande on Wheels rolstoeltennistoernooi georganiseerd door Yoeri Martens.

Als je in de buurt bent kunnen wij je aanraden om zeker even te gaan kijken.

We wensen alle deelnemers veel tennisplezier en Yoeri heel veel succes met de organisatie! 

8 JULI 2014

Afgelopen week was het Tennis On wheels Open rolstoeltennistoernooi in Houten. 

Cilia en Petra zijn op zondag naar de finales gaan kijken. Om 11.00  speelden Ruben en Sanne allebei een singlefinale.

'S Middags stonden er drie jeugdspelers van Stichting Rolstoeltennis Badhoevedorp in de dubbelfinales. 

Sanne, Melinda en Ruben jullie hebben alledrie goed gespeeld en veel ervaring opgedaan voor de toernooien die er nog aankomen. We zijn trots op jullie!

12 mei 2014

Heb je een lichamelijke of geestelijke beperking. En wil je graag gaan sporten, maar weet je nog niet wat je wil gaan doen.

Doe dan mee met het project PAST. Dit is een initiatief van Sportservice Haarlemmermeer en bied je de mogelijkheid om een aantal sporten uit te proberen tegen een kleine vergoeding. 

Bij ons 4 keer komen tennissen is 1 van de sporten die wordt aangeboden voor mensen met een lichamelijke beperking.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan op het plaatje en je wordt doorgestuurd naar de website van PAST.

 

4 april 2014

Tijdens het toernooi hebben we Alice verrast met een afscheidsreceptie. De verrassing was groot voor Alice en ze heeft genoten van alle belangstelling zoals je kunt lezen in het artikel dat in de westerpost staat.

Goede publiciteit! We hopen dat er veel publiek komt kijken.
Goede publiciteit! We hopen dat er veel publiek komt kijken.

31 maart 2014

De inschrijving voor het toernooi is gesloten. 

We zijn heel blij dat 80 deelnemers uit Nederland, Belgie en Frankrijk zich hebben ingeschreven. 

Nu zijn we hard bezig met de voorbereidingen zodat we weer een prachtig toernooi kunnen neerzetten.

16 maart 2014

Vanaf vandaag zijn we ook op Facebook te vinden. Nieuwsgierig? Kijk dan op www.facebook.com/rolstoeltennisbadhoevedorp. 

En we zijn heel blij als je onze pagina wil 'liken' en delen.

8 maart 2014

Wil je je nog inschrijven?

Dat kan tot en met 30 maart, daarna is de inschrijving gesloten!

7 februari 2014

De inschrijving voor de Wildenhorst Indoor Rolstoeltennis Kampioenschappen is geopend.

 

 

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de donaties van onderstaande sponsoren:
JOS SCHONHAGE

GROENTE EN FRUIT